27 Nov 2015


13 comments:

  1. TQ mr pink sudi join misi kembara si citam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sebab mengadakan segmen ini~ =)

      Delete
  2. Salam Mr Pink..Hai Hai Hai ..Kita singgah sini dalam Misi Kembara Si Citam ..Nak FOLLOW tapi butang Follow plal takde.. Nanti dalam masa kembara jom la singgah kat teratak kita..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamu dah cuba klik gambar tu? ok, will follow~ =)

      Delete
  3. Salam singgah dari Misi Kembara Si Citam...semoga kita berjaya dalam misi ini...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. will follow, please follow me back.. ;)

      Delete
  4. Eyalah nak follow juga tapi kat mana yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekan gambar kucing yang comel tu je.. akan redirect kamu ke segmentnya juga tu... =)

      Delete
  5. Eyalah nak follow juga tapi kat mana yer..

    ReplyDelete
  6. singgah misi sama.. goodluck Mr.Pink :)

    ReplyDelete
  7. Maaf baru sempat singgah dari segmen yang sama..Happy blogwalking :)

    jemput singgah kalau berkesempatan
    http://www.azhafizah.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... thanks sudi singgah ke sini.. =)

      Delete